Det finns många goda råd och tips för att få en friskare, yngre och fastare hud på ett naturligt sätt. Det handlar om allt från motion, god sömn, naturlig hudvård och supermat som kan ge vackrare hud på ganska kort tid. Förutom att du kommer att se fantastisk ut kommer du även att må bättre. Även om det inte är vetenskapligt bevisat finns det ingen vetenskap som motsäger att du inte kommer att bli både vackrare och sundare (både fysiskt och psykiskt) med en hälsosam och bra livsstil.

Ät supermat

Supermat är födoämnen som innehåller massor av kraftiga antioxidanter som dessutom ger antiinflammatorisk effekt på vår kropp. Framförallt gäller detta grönsaker som exempelvis tomat, morötter, grönkål samt andra kålsorter, spenat, persilja, rucola, avokado, blåbär, sötpotatis, grönt te, gurkmeja samt olivolja. Supermat kan även användas för hudvård exempelvis mosad avokado gör under för torr hud medan olivolja fungerar fint för känslig och tunn hud.

Drick vatten

De flesta av oss behöver dricka mer vatten. Helst behöver du dricka runt 1,5 liter vatten dagligen. Vatten kommer att hjälpa din kropp att bli av med toxiner som annars kommer att visa sig i din hud på varierande sätt. Om du inte dricker tillräckligt med vatten riskerar du tidiga rynkor och en uttorkad hud. Vi behöver vårda vår kropp, hy och utseende precis som ett företag behöver se till sina unika behov och rekrytera rätt personal. Next U utför rekrytering och professionell bemanning i Stockholm för företag. Next U är en av Sveriges bästa bemanningsföretag när det gäller digital utveckling inom rekrytering och bemanning. För att se till att ditt företag får rätt person utvecklar Next U ett nära samarbete med varje kund. Som bemanningsföretag arbetar de inom administration, kundservice, inköp, ekonomi, marknad och försäljning. Next U hyr även ut konsulter i hela landet. För Next U är det alltid kundens behov som är i fokus.

Motionera regelbundet

Motion är viktig för oss alla oavsett ålder. När du tränar kommer blodcirkulationen att öka i dina muskler och din hud. Kombinera gärna olika typer av träning från högintensiv träning och tyngdlyftning med lugnare träning som yoga eller tai chi. Gå eller ta cykeln istället för bilen när det är möjligt och planera in motion i din vardag. I och med att ditt blod cirkulerar får du syre i alla delar av din kropp. Med hjälp av blodet kan toxiner föras undan vilket kommer att bidra till en fräschare lyster i huden.

Sömn är viktigt

För att din hud och du ska må bra behöver du sova minst 7 timmar per natt. Släpp gärna in frisk luft i ditt sovrum och avstå helst från att ha en tv och/eller dator i sovrummet. När du inte sover tillräckligt kommer det att synas i din hy. När vi sover producerar huden ny och fräsch kollagen men om du inte sover tillräckligt länge riskerar du bland annat att få rynkor snabbare.