Planerar du att åka på semester? Eller ser du fram emot den svenska sommaren? Då är den här artikeln något för dig! Följ tipsen nedan så blir du garan

Planerar du att åka på semester? Eller ser du fram emot den svenska sommaren? Då är den här artikeln något för dig! Följ tipsen nedan så blir du garanterat ditt fräschaste jag på stranden!

1. Träna

För att du ska trivas i din nya bikini är det viktigt att satsa på träning. Vi får ofta höra att vi är fina som vi är, och visst stämmer det, men vi kan antingen vara soffpotatisar eller välja att vara lite sundare. Du bör dock aldrig överanstränga dig med träningen, men tänk på din hälsa. När du mår bra inombords ser du automatiskt frisk och fräsch ut.

2. Skippa skräpmaten

Maten du äter påverkar både ditt inre och ditt yttre. Försök att äta så mycket frukt och grönsaker som möjligt och byt ut processade matvaror som korv och mackor med leverpastej mot sallader och kvarg med nötter och bär. Drick också mycket vatten, färskpressade juicer och smoothies.

3. Satsa på peeling

För att få huden riktigt len och mjuk är det bäst att använda en peeling med större korn. Peelingen tar bort döda hudceller, sätter igång blodcirkulationen och gör att oljor och krämer lättare kan tränga in i huden. Dessuom får du en snyggare bränna om huden har peelats några dagar innan du beger dig till stranden. Använd peeling en gång i veckan för bästa resultat.

4. Använd firming lotion

En firming lotion är en bra produkt för de allra flesta, eftersom den gör huden fastare. Firming lotions är ett bra komplement till träning, eftersom träningen påverkar muskler och fett, men inte hudens elasticitet. Det tar ungefär en månad innan du ser ordentliga resultat, men du kan känna en förändring redan efter en vecka.