Vilken härlig känsla det är när du har fått igång din blogg och du verkligen kan hänge dig åt skrivandet. Dina inlägg är många och intressanta, du får fler och fler följare och det börjar kännas riktigt bra. Samtidigt finns det ännu mer än bara skrivandet i sig som kan öka intresset för din blogg – ett exempel är med hjälp av enkäter och undersökningar.

Bjud in dina följare

Att använda dig av professionella webbformulär skapar interaktion med dina följare och de känner sig mer delaktiga i din blogg. Med Ungapped och deras digitala verktyg kan du lätt formge och ladda upp precis den sorts undersökningar du vill, de har även en WordPress-plugin som gör det enkelt för dig att publicera webbformuläret på din hemsida eller blogg. Detta skapar ytterligare en dimension till din digitala värld – en värld som lätt kan kännas opersonlig hur personlig du än är i dina inlägg. Så det gäller att hitta de här tipsen och trixen som kan skapa mer djup till dina texter, så att läsarna upplever att de kommer dig nära. Enkäter är ett sätt att göra detta utan att inskränka för mycket på ditt eget privatliv eller lämna ut för mycket personlig information som du kanske vill behålla för dig själv.

Skapa variation

Hos Ungapped har du inte bara tillgång till utvecklade webbformulär med en mängd olika funktioner, du kan även använda dig av dem som den avancerade kommunikationsplattform de faktiskt är. Du kan exempelvis skapa kampanjer och skicka ut dem antingen via epost eller sms beroende på hur du vill nå ut till din målgrupp. Det finns alltså en mängd olika sätt att marknadsföra och krydda din blogg på så att dina trogna läsare fortsätter hålla intresset uppe samt att du kan locka nya följare med hjälp av variationen i bloggen. Att genomföra undersökningar bland sina följare är också helt perfekt oavsett vilket område du skriver om. Vare sig du skriver om en stressig vardag, mammaliv, mode, mat eller något annat kan du hitta spännande och intressanta områden att fråga dina läsare mer om.